Tuesday 9 April 2013

Un alt fel de flower-power




            Nu mai este vorba despre imprimeurile tipice florale, sezonul acesta designerii internaţionali au prezentat pe podiumuri ţinute decorate cu flori 3D. Astfel de ţinute putem vedea la Dolce&Gabbana, Simone Rocha, Moschino şi Erdem.
            Florile au fost peste tot, devenind ultimul statement al sezonului de primăvară-vară de anul acesta, de la narcise la trandafiri.
            Pentru cele mai elegante piese, alegeţi Chanel sau Giambattista Valli, accesorizate cu pantofi office şi o geantă plic, sau poţi opta pentru un look flower-power al anilor 60, stilizat cu un coc asemănător unui stup de albine, ochelari de soare retro şi buze colorate, în stilul Moschino şi Holly Fulton.


Moschino, look retro.


Dacă texturile cu imprimeu floral ţi se par copleşitoare, poţi opta pentru accesorii de acest gen. Geanta Moschino, geanta şi ochelarii Prada, dar şi colierul cu trandafiri Oscar de la Renta.






        Pentru combinaţii feminine, discrete, poţi opta pentru Mulberry (6), Bottega Veneta (7) sau Valentino (8), care au utilizat acest trend într-un mod conservator, cu o paletă de culori subtilă, pentru ţinute de zi cu zi.





       Poţi incerca şi reinventarea unor piese vintage cu acest imprimeu, pe care le ai în dulap, accesorizandu-le cu pantofi în trend pentru un look feminin, sau cu ghete sport, pentru un look casual.

Sursa foto: www.vogue.co.uk

1 comment:

  1. Florals are very in fashion this season. They're beautiful actually.. :)

    ReplyDelete